Electronic Arts Star Wars Battlefront Day One Edition FR PlayStation 4

Electronic Arts Star Wars Battlefront Day One Edition FR PlayStation 4
42.04 lei
(1 magazin)
Împingeți-vă în fanteziile dvs. de luptă cu Star Wars. Senzație de durere amenințătoare a unui AT-AT stomping pe tundra înghețată de Hoth. Rebelii forțează blasterile ca pe bicicleta imperială, prin zăpada luxuriantă a lui Endor. Câstiguri intense între escadrile de X-aripi și luptătorii TIE care umple cerul. Strângeți-vă în bătăliile epice Star Wars ™ pe care le-ați visat întotdeauna și creați noi momente eroice de-ale tale în Star Wars ™ Battlefront ...

Descriere - Electronic Arts Star Wars Battlefront Day One Edition FR PlayStation 4


Împingeți-vă în fanteziile dvs. de luptă cu Star Wars. Senzație de durere amenințătoare a unui AT-AT stomping pe tundra înghețată de Hoth. Rebelii forțează blasterile ca pe bicicleta imperială, prin zăpada luxuriantă a lui Endor. Câstiguri intense între escadrile de X-aripi și luptătorii TIE care umple cerul. Strângeți-vă în bătăliile epice Star Wars ™ pe care le-ați visat întotdeauna și creați noi momente eroice de-ale tale în Star Wars ™ Battlefront ™. Lupta pentru Rebeliune sau Imperiu într-o gamă largă de meciuri multiplayer pentru până la 40 de jucători sau în provocări interesante inspirate de filmele disponibile solo, split-screen sau co-op online. Star Wars Battlefront combină această acțiune epică pe o scară galactică cu recreații vizuale uimitoare ale unora dintre cele mai iconice planete, arme, personaje și vehicule din universul Star Wars și efectele sonore originale din filme, pentru a oferi fanilor Star Wars ultimul , experiență interactivă autentică și imersivă pe care au căutat-o.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Star Wars Battlefront Day One Edition FR PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Star Wars Battlefront Day One Edition FR PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.