Electronic Arts Madden 22 PS5

233.31 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Bonus de precomanda MADDEN 22 include: - Madden NFL 22 PS5 - 20 de puncte pentru personalul francizei - Clasa generală a jucătorilor - Capsulă de echipament Tom Brady - Alegerea a 1 dintre cele 32 de vedete NFL Învinge concurența, perfecționează-ți abilitățile și construiește-ți lista de jucători fantezistă cu Madden 22 Face of the Franchise, The Yard și Ultimate Team în acest joc video de fotbal NFL foarte aștept ...

Descriere


Electronic Arts Madden 22 PS5

Descrierea Produsului:


Bonus de precomanda MADDEN 22 include: - Madden NFL 22 PS5
- 20 de puncte pentru personalul francizei
- Clasa generală a jucătorilor
- Capsulă de echipament Tom Brady
- Alegerea a 1 dintre cele 32 de vedete NFLÎnvinge concurența, perfecționează-ți abilitățile și construiește-ți lista de jucători fantezistă cu Madden 22 Face of the Franchise, The Yard și Ultimate Team în acest joc video de fotbal NFL foarte așteptat

Franciza

- Managementul personalului și arbori de talente
- Motor de scenarii îmbunătățit
- Strategie săptămânală Progresia unificată: 

- Progresul Avatar împărțit între Fața Francizei și Șantierul
- Clase noi de jucători
- Câștigați reputație prin joc, creșteți în nivelUltimate Team: 

- Ajustează Superstar X-Factors la pauză
- Gestionați cu ușurință chimia echipeiCaracteristici:

- Câștigă Super Bowl și construiește o dinastie NFL ca jucător, antrenor sau proprietar.
- Creează-ți avatarul și joacă-ți sezonul de începător așa cum dorești ca QB, WR, RB sau LB
- Treceți rapid la un joc de fotbal distractiv, social, cu superstaruri NFL amplasate în locații din întreaga lume, cu o prezentare, personaje și echipe mai mari decât viața.
- Alcătuiește o echipă și doboară concurența în cel mai rapid mod de eliminare co-op din Madden, cu meciuri de cinci minute, stadion și comentarii unice, reguli dinamice și simboluri ale culturii fotbalistice.
- Pregătește-te pentru un sezon nou-nouț de conținut proaspăt și distractiv Ultimate Team și de team building competitiv.
- Concurează în jocuri față în față online și offline (single și multiplayer) sau în jocuri single player offline împotriva CPU.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Madden 22 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Madden 22 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.