Electronic Arts FIFA 19 (SW)

de la 91.00 lei
(5 magazine)
    Realizat de Frostbite, FIFA 19 ofera o experienta de campion pe teren. Prezentarea prestigioasa a Ligii Campionilor UEFA, care va permite sa controlati fiecare moment. Experimenteaza finalul dramatic al povestii lui Alex Hunter in The Journey: Champions, un nou mod in echipa FIFA Ultimate, care este tot mai popular, ligile suplimentare, modul Career Mode si multe altele.       Jucati la cel mai mare nivel intr-o varietate de moduri in FIFA 19, cu o pr ...

Descriere


Electronic Arts FIFA 19 (SW)

 
 
Realizat de Frostbite, FIFA 19 ofera o experienta de campion pe teren. Prezentarea prestigioasa a Ligii Campionilor UEFA, care va permite sa controlati fiecare moment. Experimenteaza finalul dramatic al povestii lui Alex Hunter in The Journey: Champions, un nou mod in echipa FIFA Ultimate, care este tot mai popular, ligile suplimentare, modul Career Mode si multe altele.
 
 
 
Jucati la cel mai mare nivel intr-o varietate de moduri in FIFA 19, cu o prezentare oficiala a meciurilor, cu o multitudine de turnee, inclusiv Liga Campionilor UEFA, Europa League, Super Cup si cu o noua echipa de comentatori Derek Rae si Lee Dixon.
 
 
 
FIFA 19 ofera o abordarea tactica pana la fiecare atingere, controlati in fiecare moment noi caracteristici de joc in FIFA 19. Noul sistem Active Touch permite un control mai bun, Dynamic Tactics permite mai multe setari pentru echipa, mai solide si mai accesibile, 50/50 Battles permite sporirea inteligentei colegilor de echipa si a constientizarii spatiale, fiecare provocare are legatura cu lupta pentru posesie.

1064028

Detalii tehnice
Caracteristici Platforma Switch
Gen Sport
Data Lansarii 28.09.2018
PEGI +3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts FIFA 19 (SW) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts FIFA 19 (SW) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.