Electronic Arts Battlefield 2042 PS5

de la 186.70 lei (2 magazine)
Descrierea Produsului: Battlefield 2042 este un shooter la prima persoană care marchează revenirea la războiul iconic al francizei. Într-o lume din viitorul apropiat transformată in dezordine, adaptați-vă și depășiți câmpurile de luptă în schimbare dinamică cu ajutorul echipei dvs. și a unui arsenal de ultimă generație. Caracteristici : O lume transformată  În 2042, evenimentele meteorologice extreme și confli ...

Descriere


Electronic Arts Battlefield 2042 PS5

Descrierea Produsului:Battlefield 2042 este un shooter la prima persoană care marchează revenirea la războiul iconic al francizei. Într-o lume din viitorul apropiat transformată in dezordine, adaptați-vă și depășiți câmpurile de luptă în schimbare dinamică cu ajutorul echipei dvs. și a unui arsenal de ultimă generație.Caracteristici :

O lume transformată 

În 2042, evenimentele meteorologice extreme și conflictele de resurse au schimbat echilibrul puterii globale. Statele Unite și Rusia stau în pragul războiului, în timp ce un amestec de veterani de luptă nemateriali formează grupuri independente cunoscute sub numele de Task Forces.

Luptați pentru a defini viitorul în acest teatru de război nemaivăzut. Pentru prima dată în istoria Battlefield, 128 de jucători se pot alătura războiului total în același timp . Acest număr colosal de jucători este egal cu oportunități de joc complet noi și momente epice pe câmpul de luptă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Battlefield 2042 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Battlefield 2042 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.