Electronic Arts Apex Legends Bloodhound Edition Ps4

Apex Legends Bloodhound Edition Ps4 Apex Legends Bloodhound Edition PS4 este un produs lansat de EA Games la data de 18.10.2018. Fa echipa cu Legendele si domina Frontiera Respawn Entertainment, studioul consacrat care ne-a dat seria Titanfall, iti ofera o experienta battle-royale complet noua. Apex Legends este un shooter battle royale gratuit, plin de lucruri de deblocat, cu o lista din ce in ce mai mare de personaje legendare conturate in cele mai mici detalii ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Apex Legends Bloodhound Edition Ps4

Apex Legends Bloodhound Edition Ps4
Apex Legends Bloodhound Edition PS4 este un produs lansat de EA Games la data de 18.10.2018.

Fa echipa cu Legendele si domina Frontiera
Respawn Entertainment, studioul consacrat care ne-a dat seria Titanfall, iti ofera o experienta battle-royale complet noua.
Apex Legends este un shooter battle royale gratuit, plin de lucruri de deblocat, cu o lista din ce in ce mai mare de personaje legendare conturate in cele mai mici detalii, dar si cu abilitati grandioase.

Intra intr-o echipa si lupta pentru renume si avere, la marginile Frontierei – o regiune complet noua a universului Titanfall – si foloseste o lista de personaje diverse. Jocul tactic de echipa este modelat superb, iar suvoiul de inovatii cauta sa revolutioneze genul battle royale.

Fa echipa cu alte Legende pe campul de lupta. Impreuna creati plutonul suprem, care combina toate abilitatile unice ale membrilor, luati decizii strategice din mers si va adaptati la noile provocari care apar pe parcurs.
Stapaneste o lista din ce in ce mai mare de Legende puternice, fiecare cu personalitatea, punctele forte si abilitatile speciale proprii. Acestea definesc rolul pe care il poti juca in lupta.

Aduna o multime de arme, accesorii si armuri puternice, aduna elemente cosmetice cu care sa-ti adaptezi personajul si armele, deblocheaza noi modalitati de a impresiona in timpul meciului.

The Bloodhound Edition Contine:
Skin Legendary The Intimidator Bloodhound
Skin Legendary Wrath Bringer Prowler
Banner Exclusive Feeling Impish
Badge Exclusive Tormentor
1,000 Monede Apex

Acest produs nu contine discuri. Contine doar codul de activare si necesita instalarea jocului Apex Legends care se vinde separat.

Este necesara conexiunea la internet pentru activarea produsului.
Apex Legends Bloodhound Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Apex Legends Bloodhound Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Apex Legends Bloodhound Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.