Electrolux PURE F9 PF91-6IBM

Caracteristici generale Tip Aspirator de mana, Aspirator vertical Facilitati Iluminare LED, Filtru lavabil, Indicator luminos pentru incarcare. Metoda de aspirare Uscata Functii / Optiuni Buton pentru eliberare tija cu peri, Iluminare cu LED DustSpotter, Sistem de filtrare ciclonic, Baterie Li-Ion - timp mai lung de functionare si o curatare mai eficienta, Auto-sustinere in pozitie verticala si puteti aseza aspiratorul oriunde si o ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electrolux PURE F9 PF91-6IBM

TipAspirator de mana, Aspirator vertical
FacilitatiIluminare LED, Filtru lavabil, Indicator luminos pentru incarcare.
Metoda de aspirareUscata
Functii / OptiuniButon pentru eliberare tija cu peri, Iluminare cu LED DustSpotter, Sistem de filtrare ciclonic, Baterie Li-Ion - timp mai lung de functionare si o curatare mai eficienta, Auto-sustinere in pozitie verticala si puteti aseza aspiratorul oriunde si oricand.
Filtru evacuareFiltru Progressive lavabil
Indicator sac plinNu
Indicator caseta plinaNu
Indicator schimbare filtruNu
Material casetaPlastic
Nivel de zgomot (dB)82
Perie principalaPerie electrica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux PURE F9 PF91-6IBM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux PURE F9 PF91-6IBM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.