Electrolux LNT7TF18S

de la 4 399.00 lei (6 magazine)
TwinTech No FrostFrigiderul-congelator TwinTech No Frost protejează calitatea alimentelor. Două circuite independente de răcire asigură nu numai o temperatură stabilă, ci și un nivel adecvat de umiditate pentru a vă menține alimentele proaspete mai mult timp.DynamicAirSistemul DynamicAir asigură că temperatura din frigider este stabilă. Funcționează asigurând circulația aerului în cameră, datorită căreia, chiar și cu ușa deschisă, produsele sunt protej ...

Descriere


Electrolux LNT7TF18S

TwinTech No FrostFrigiderul-congelator TwinTech No Frost protejează calitatea alimentelor. Două circuite independente de răcire asigură nu numai o temperatură stabilă, ci și un nivel adecvat de umiditate pentru a vă menține alimentele proaspete mai mult timp.DynamicAirSistemul DynamicAir asigură că temperatura din frigider este stabilă. Funcționează asigurând circulația aerului în cameră, datorită căreia, chiar și cu ușa deschisă, produsele sunt protejate împotriva creșterii temperaturii. Este modul inteligent de a vă păstra mai bine mâncarea.Control senzorDatorită sistemului electronic de control tactil, nu va trebui niciodată să ghiciți ce se întâmplă în frigider. Controlul precis vă permite să stocați produsele la temperatura potrivită.FlexiShelfRaftul FlexiShelf vă va permite să aranjați interiorul frigiderului după cum doriți. Raftul mobil din jumătate de sticlă poate fi mutat înapoi, complet sau doar la jumătatea drumului pentru a face loc obiectelor mai înalte. Soluție flexibilă pentru a satisface toate nevoile de stocare.Iluminare LEDIluminarea LED încorporată oferă o vizibilitate excelentă în frigider. Lămpile discrete, cu economie de energie, iluminează întregul spațiu cu lumină puternică. Ei consumă de zece ori mai puțină energie decât iluminatul standard.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux LNT7TF18S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux LNT7TF18S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.