Electrolux LFV419K

de la 2 256.90 lei (9 magazine)
Panou tactil din sticla, pentru control fara efort   Panoul de comanda stilat din sticla este integrat perfect in designul hotei. Comenzile electronice tactile permit controlul usor si precis al setarilor si modurilor de functionare ale hotei.   Hob2Hood®, pentru mai mult confort   Functia Hob2Hood® conecteaza plita la hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va regla automat setarile pentru cea mai buna extractie, in f ...

Descriere


Electrolux LFV419K

Panou tactil din sticla, pentru control fara efort
 
Panoul de comanda stilat din sticla este integrat perfect in designul hotei. Comenzile electronice tactile permit controlul usor si precis al setarilor si modurilor de functionare ale hotei.
 
Hob2Hood®, pentru mai mult confort
 
Functia Hob2Hood® conecteaza plita la hota printr-o conexiune wireless. Incepe sa gatesti, iar hota va regla automat setarile pentru cea mai buna extractie, in functie de setarile plitei. Concentreaza-te pe gatit si uita de grija hotei.
 

LFV419K

Detalii tehnice
Caracteristici generale Numar motoare 1
Tip Hota Semineu
Capacitate de absortie (m3/h) 600
Clasa energetica C
Culoare Negru
Nivel zgomot (dB) 58
Iluminare (W) 2 x Spot LED
Filtru 2x filtre aluminiu
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie 3 + Intensiv
Dimensiuni (L x A) cm 91.5 x 89.8 x 39

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux LFV419K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux LFV419K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.