eleanor stuart Hârtie de împachetat Hearts

94.00 lei (1 magazin)
Fă-i pe cei dragi fericiți cu un cadou împachetat într-o hârtie de neuitat, cu design inconfundabil . Hârtia de împachetat are un gramaj de 120 g/m2 și este livrată într-o cutie fără plastic, cu certificat FSC, care garantează că materialul folosit este 100% lemn natural, fără să fie amestecat cu alte categorii de materiale în timpul procesului de prelucrare. ...

Descriere


eleanor stuart Hârtie de împachetat Hearts

Fă-i pe cei dragi fericiți cu un cadou împachetat într-o hârtie de neuitat, cu design inconfundabil. Hârtia de împachetat are un gramaj de 120 g/m2 și este livrată într-o cutie fără plastic, cu certificat FSC, care garantează că materialul folosit este 100% lemn natural, fără să fie amestecat cu alte categorii de materiale în timpul procesului de prelucrare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul eleanor stuart Hârtie de împachetat Hearts de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru eleanor stuart Hârtie de împachetat Hearts sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.