eleanor stuart Hârtie de împachetat Floral No. 1 Pink

94.00 lei (1 magazin)
Fă-i pe cei dragi fericiți cu un cadou împachetat într-o hârtie de neuitat, cu design inconfundabil. Hârtia de împachetat are un gramaj de 120 g/m2 și este livrată într-o cutie fără plastic, cu certificat FSC, care garantează că materialul folosit este 100% lemn natural, fără să fie amestecat cu alte categorii de materiale în timpul procesului de prelucrare. ...

Descriere


eleanor stuart Hârtie de împachetat Floral No. 1 Pink

Fă-i pe cei dragi fericiți cu un cadou împachetat într-o hârtie de neuitat, cu design inconfundabil. Hârtia de împachetat are un gramaj de 120 g/m2 și este livrată într-o cutie fără plastic, cu certificat FSC, care garantează că materialul folosit este 100% lemn natural, fără să fie amestecat cu alte categorii de materiale în timpul procesului de prelucrare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul eleanor stuart Hârtie de împachetat Floral No. 1 Pink de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru eleanor stuart Hârtie de împachetat Floral No. 1 Pink sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.