Elbi Zena Fume Priza fara CP ST

15.10 lei (1 magazin)
Produsele marca EL-BI au ca principala caracteristica gradul mare de fiabilitate, ceea ce le face sa fie intotdeauna pe primul loc in preferintele clientilor. Aceastea pot rezista la o tensiune cuprinsa intre 220 si 240V, avand totodata si o frecventa nominala egala cu 50Hz. De asemenea, gama Zena este creata dupa cele mai inalte standarde de calitate, adaptandu-se perfect in functie de orice nevoie a clientului si avand un design unic si compact. Acest tip de prize prezinta caracter ...

Descriere


Elbi Zena Fume Priza fara CP ST

Produsele marca EL-BI au ca principala caracteristica gradul mare de fiabilitate, ceea ce le face sa fie intotdeauna pe primul loc in preferintele clientilor. Aceastea pot rezista la o tensiune cuprinsa intre 220 si 240V, avand totodata si o frecventa nominala egala cu 50Hz. De asemenea, gama Zena este creata dupa cele mai inalte standarde de calitate, adaptandu-se perfect in functie de orice nevoie a clientului si avand un design unic si compact. Acest tip de prize prezinta caracteristici aparte, precum intensitatea curentului nominal ce atinge valoarea de 16A si factorul de protectie IP20, tinand cont de faptul ca nu este halogen free. Culoarea sa fume o face sa se potriveasca perfect in orice incapere, cu toate ca nu prezinta niciun fel de iluminare a dispozitivului, iar modul sau de montare se face fara impamantare. In cazul acestui produs nu exista protectie pentru copii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elbi Zena Fume Priza fara CP ST de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elbi Zena Fume Priza fara CP ST sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.