Elbi BSM 400 - 400 Litri

Elbi BSM 400 - 400 Litri
4,501.00 lei
(1 magazin)
Acest boiler vertical este folosit pentru producerea de Apa Calda Menajera in aplicatii casnice (in locuinte, case, blocuri). Capacitatea acestor boilere variaza intre 150 si 1000 litri. Sunt potrivite pentru a fi montate intro gama larga de instalatii de incalzire si pot acoperii cu usurinta cererea de ACM in aplicatii casnice, comerciale ori industriale. Apa din boiler este incalzita de serpentina in forma de spirala care are apa calda provenita de la cazan, ...

Descriere - Elbi BSM 400 - 400 Litri


Acest boiler vertical este folosit pentru producerea de Apa Calda Menajera in aplicatii casnice (in locuinte, case, blocuri). Capacitatea acestor boilere variaza intre 150 si 1000 litri. Sunt potrivite pentru a fi montate intro gama larga de instalatii de incalzire si pot acoperii cu usurinta cererea de ACM in aplicatii casnice, comerciale ori industriale. Apa din boiler este incalzita de serpentina in forma de spirala care are apa calda provenita de la cazan, preincalzita. Izolatia interioara asigura protectie sporita impotriva coroziunii care apare in boiler pe parcursul utilizarii. Aceste boilere sunt dotate cu Anozi de Magneziu extractibili siTester pentru a facilita operatiunile de mentenanta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elbi BSM 400 - 400 Litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elbi BSM 400 - 400 Litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.