EKWB EK-XLC Predator LGA-2011 Screw Set

20.00 lei
(1 magazin)
EK-XLC Predator Screw Set este un accesoriu dedicat sistemelor de racire Predator 240 si Predator 360 ce permite instalarea acestora pe placile de baza cu soketuri LGA-2011(-3)  Acesta permite instalarea si pe placile de baza care nu au gauri de trecere prin placa de exemplu unele placi de baza ASRock si Gigabyte. Acest produs este compatibil cu toate blocurile EK-Supremacy MX  ...

Descriere


EKWB EK-XLC Predator LGA-2011 Screw Set

EK-XLC Predator Screw Set este un accesoriu dedicat sistemelor de racire Predator 240 si Predator 360 ce permite instalarea acestora pe placile de baza cu soketuri LGA-2011(-3) 

Acesta permite instalarea si pe placile de baza care nu au gauri de trecere prin placa de exemplu unele placi de baza ASRock si Gigabyte.

Acest produs este compatibil cu toate blocurile EK-Supremacy MX 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EKWB EK-XLC Predator LGA-2011 Screw Set de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EKWB EK-XLC Predator LGA-2011 Screw Set sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.