EKWB EK-RES X3 - Multiport TOP

77.29 lei
(1 magazin)
Detalii  Multiportul EK-RES X3 - SUS este un capac de sus alternativ pentru rezervoarele din seria EK-RES X3 care oferă configurații de port suplimentare. Acest capc permite instalarea a trei tuburi care trebuie să fie achiziţionate separat (lungime corespunzătoare, în funcţie de versiunea rezervorului). Aceste tuburi, care sunt sigilate cu o garnitură de cauciuc de calitate NBR, permit porturilor de pe acest capac să fie folosite de asemenea ca şi porturi de evacuare. Multi ...

Descriere


EKWB EK-RES X3 - Multiport TOP

Detalii

 Multiportul EK-RES X3 - SUS este un capac de sus alternativ pentru rezervoarele din seria EK-RES X3 care oferă configurații de port suplimentare.

Acest capc permite instalarea a trei tuburi care trebuie să fie achiziţionate separat (lungime corespunzătoare, în funcţie de versiunea rezervorului). Aceste tuburi, care sunt sigilate cu o garnitură de cauciuc de calitate NBR, permit porturilor de pe acest capac să fie folosite de asemenea ca şi porturi de evacuare.

Multiportul EK-RES X3 - SUS este fabricat din material prelucrat polioximetilenă de calitate.

Include:

- Capacul de sus din acetal Multiportul EK-RES X3 - SUS

- Dop - EK G1/4 (3 pachete)

- garnitură de etanșarede rezervă (inel - o / SAU 52x2.5)

Acest produs este compatibil cu următoarele rezervoare EK:

- EK-RES X3 150

- EK-RES X3 250

- EK-RES X3 400

- EK-DDC X-RES CSQ (porturile să fie folosite doar ca porturi de alimentare)

- EK-D5 X-RES CSQ (porturile să fie folosite doar ca porturi de alimentare)

Fabricat în Slovenia - Europa!

Vă rugăm să reţineţi:

- Cheia hexagonală 6mm, necesară pentru strângerea dopurilor G1/4, nu este inclusă. Aceasta este însă inclusă în fiecare livrare a rezervoarelor din seria EK-RES X3.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EKWB EK-RES X3 - Multiport TOP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EKWB EK-RES X3 - Multiport TOP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.