EKWB EK-RES X3 250

270,00 lei (1 magazin)
Detalii Rezervorul EK-RES X3 din linia de proiectare EK CSQ este o versiune îmbunătăţită a renumitelor rezervoare EK-Multioption RES X2 lansate acum trei ani. Comparativ cu linia de produse EK-Multioption RES X2, rezervoarele EK-RES X3 prezintă o configuraţie a portului intrare/ieşire îmbunătăţită pentru o configurare de montaj şi o dirijare a tubului mai uşoară şi mai directă. Îmbunătățiri au fost făcute pe terminalul de jos a rezervorului, care a fost opti ...

Descriere


EKWB EK-RES X3 250

Detalii

Rezervorul EK-RES X3 din linia de proiectare EK CSQ este o versiune îmbunătăţită a renumitelor rezervoare EK-Multioption RES X2 lansate acum trei ani. Comparativ cu linia de produse EK-Multioption RES X2, rezervoarele EK-RES X3 prezintă o configuraţie a portului intrare/ieşire îmbunătăţită pentru o configurare de montaj şi o dirijare a tubului mai uşoară şi mai directă. Îmbunătățiri au fost făcute pe terminalul de jos a rezervorului, care a fost optimizat pentru cel mai bun flux. Apariţia vortexului s-a diminuat prin utilizarea de anti-ciclon închis, precum şi spumă de polietilenă suplimentară.

Toate aceste caracteristici noi rezultă în montarea mai uşoară ca niciodată şi cea mai rapidă acumulare și evacuare a aerului.

Rezervorul este fabricat din tub acrilic 60 mm de calitate premium şi capace de capăt din polioximetilenă. Etanşarea este realizată prin şaibe de cauciuc EPDM de calitate.

Noul RES X3 vine cu o pereche de suporturi pentru modelul de rezervoare EK folosind forţă de fixare reglabilă controlat de o cheie hexagonală închisă.

Date tehnice:

- Înălțimea de instalare: 250mm
- Diametru: 60mm
- Capacitate: ~440ml
- Greutate (netă): 370g

Inclus în livrare:

- EK-Multioption RES X3

- pereche de suport de rezervoare EK cu șuruburi de montare

- 2 × G1/4 Exender

- dopuri  4 × G1/4

- 1 cheie hexagonală pentru dopuri  × 6mm

- 1 cheie hexagonală pentru suportul de rezervor × 2,5mm

- 1 spumă de polieter anti-ciclon

Fabricat în Slovenia - Europa!

NOTE IMPORTANTE:

1. Atunci când se utilizează porturile # 3, # 4 sau # 6 este obligatoriu să utilizați EK-Extender G1/4 (EAN: 3831109845165) închis pentru că porturile sunt introduse în rezervorul de jos din plastic.

2. Când se utilizează EK-Extender G1/4 asiguraţi-vă să nu utilizaţi accesorii sau vârfuri cu filetul G1/4 mai lung de 5mm! Toate accesoriile EK-PSC  și High Flow sunt compatibile!

3. Atunci când se utilizează porturile # 1 și # 2 asigurați-vă să nu utilizaţi accesorii sau vârfuri cu diametrul mai mare de 25mm! Toate accesoriile EK-PSC  și High Flow sunt compatibile!

4. EK recomandă utilizarea accesoriilor EK-PSC. Când se utilizează accesorii altele decât seria EK-PSC vă rugăm folosiţi coliere pentru furtunuri sau un subsitutu adecvat pentru a securiza tubul de vârf. Utilizarea agentului frigorific cu conţiut de biocid şi de inhibare a coroziunii este ăntotdeauna recomandată pentru orice sistem de răcire cu lichid.

5. Portul  #6 a seriei de rezervoare EK-RES X3 ar trebui folosit doar pentru a conecta acest rezervor cu un port de umplere extern!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EKWB EK-RES X3 250 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EKWB EK-RES X3 250 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.