Egmont Caleidoscop rotativ

de la 32,80 lei (2 magazine)
Descriere Caleidoscop rotativ Egmont de la Egmont Toys Dimensiuni: 4 x 8 x 22 cm Vârsta recomandată: +4 ani. Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele cu ajutorul oglinzilor interioare, creând efectul de mandală. * prețul afişat este pe bucată, 3 variante de ilustrații la exterior. Vă rugăm menționați ca și comentariu modelul dorit. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ...

Descriere


Egmont Caleidoscop rotativ

Descriere Caleidoscop rotativ Egmont de la Egmont Toys

Dimensiuni: 4 x 8 x 22 cm
Vârsta recomandată: +4 ani.

Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele cu ajutorul oglinzilor interioare, creând efectul de mandală.

* prețul afişat este pe bucată, 3 variante de ilustrații la exterior. Vă rugăm menționați ca și comentariu modelul dorit.

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Citiţi cu atenție eticheta înainte de a oferi jucăria copilului.

Producător: Egmont toys, Belgia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Egmont Caleidoscop rotativ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Egmont Caleidoscop rotativ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.