EGGER Placa OSB 3 Nut si Feder 15 mm grosime 63620

95.50 lei
(1 magazin)
OSB 3 EGGER 15MM NUT SI FEDER Placile OSB Nut & Feder pentru pardoseli sunt concepute special pentru domeniul constructiilor. Datorita imbinarii precise a profilului, placile Nut & Feder pot fi folosite pentru o pardosire uscata, curata si rapida. Solutia ideala pentru panotari fara probleme. Desi relativ putin cunoscute – si deci, utilizate – in Romania, placile OSB cu Nut si Feder (N&F) prezinta multiple avantaje in cazul utilizarii ca plansee structurale, par ...

Descriere


EGGER Placa OSB 3 Nut si Feder 15 mm grosime 63620

OSB 3 EGGER 15MM NUT SI FEDER

Placile OSB Nut & Feder pentru pardoseli sunt concepute special pentru domeniul constructiilor.
Datorita imbinarii precise a profilului, placile Nut & Feder pot fi folosite pentru o pardosire uscata, curata si rapida.
Solutia ideala pentru panotari fara probleme.
Desi relativ putin cunoscute – si deci, utilizate – in Romania, placile OSB cu Nut si Feder (N&F) prezinta multiple avantaje in cazul utilizarii ca plansee structurale, pardoseli flotante sau astereli.

Material:
Placi din aschii de lemn orientate, realizate prin presarea a trei straturi de aschii din lemn incleiate cu rasini sintetice, orientate ortogonal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EGGER Placa OSB 3 Nut si Feder 15 mm grosime 63620 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EGGER Placa OSB 3 Nut si Feder 15 mm grosime 63620 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.