Edotec Modul parcare fata camera si senzori CarStore Technology

199.00 lei (1 magazin)
Se foloseste la conectarea unei camere de fata sau a senzorilor de parcare de fata. Modul de operare pentru camera de fata este in felul urmator: Masina este cuplata pe marsarier moment in care pe ecranul sistemului multimedia apare imaginea camerei de pe spate La scoaterea din marsarier este cuplata automat camera de fata pentru 15 secunde De asemena unitatea are intrare de buton extern ca si camera de fata sa fie comutata cand se doreste Pe tot acest timp sistemul multimed ...

Descriere


Edotec Modul parcare fata camera si senzori CarStore Technology


Se foloseste la conectarea unei camere de fata sau a senzorilor de parcare de fata. Modul de operare pentru camera de fata este in felul urmator:
  • Masina este cuplata pe marsarier moment in care pe ecranul sistemului multimedia apare imaginea camerei de pe spate
  • La scoaterea din marsarier este cuplata automat camera de fata pentru 15 secunde
  • De asemena unitatea are intrare de buton extern ca si camera de fata sa fie comutata cand se doreste
  • Pe tot acest timp sistemul multimedia este comutat in modul camera ca sa poata afisa camera de spate la inceput si apoi camera de fata.
Camera de pe spate trebuie sa fie instalata!   Modul de operare la senzori de parcare este in felul urmator:
  • Cand se introduce in marsarie se cupleaza senzorii de spate automat
  • In acelasi moment se cupleaza si senzorii de fata
  • La scoaterea din marsarier senzorii de spate se opresc dar cei de pe fata functioneaza in continuare pentru inca 15 secunde
Senzorii de pe spate trebuie sa fie instalati!    Aceest produs se comercializeaza doar impreuna cu o camera de fata sau un set de senzori de parcare de fata !Cele mai noi tehnologii si produse destinate segmentului auto le veti regasi in gama de articole ""CarStore Technology"". Calatoriile pe sosea inseamna mult timp la volan in vremurile noastre. Din fericire exista o multime de optiuni pentru a-ti usura calatoria si a-ti imbunatati experienta pe drum facand-o mai sigura mai lina si mult mai placuta. Daca detineti o masina noua de ultima generatie este posibil sa nu aveti nevoie de majoritatea acestor dispozitive dar daca nu aveti o nota de functionalitate moderna poate fi cruciala pentru siguranta si confortul dvs. in timpul sofatului.Fie ca este vorba de mentinerea interioarelor curate si ordonate incarcarea dispozitivelor din mers conectarea smartphone-ului la vehicul sau salvarea vietii aceste gadget-uri si accesorii creative pentru masina va vor acoperi in calatoriile pe sosele. Tehnologia a schimbat modul in care conducem. Unele dintre aceste gadgeturi sunt relativ ieftine si usor de gasit. Urmarim constant ultimele tendinte in materie de tehnologie din domeniul auto pentru a va furniza cele mai noi si performante produse din aceasta industrie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Edotec Modul parcare fata camera si senzori CarStore Technology de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Edotec Modul parcare fata camera si senzori CarStore Technology sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.