Edotec Camera video Audi A4L/TT/A5/Q5

149,00 lei (1 magazin)
Camera video auto dedicata pentru mersul cu spatele avand deschidere de 120 de grade instalare la becul de la numar  Pentru aparatele dedicate aftermarket cu intrare video Specificatii:- senzor CMOS cu unghi de 120 grade Compatibilitate: Audi A4L Audi TT Audi A5 Audi Q5 Cele mai noi tehnologii si produse destinate segmentului auto le veti regasi in gama de articole ""CarStore Technology"". Calatoriile pe sosea inseamna mult timp la volan in vremurile ...

Descriere


Edotec Camera video Audi A4L/TT/A5/Q5

Camera video auto dedicata pentru mersul cu spatele avand deschidere de 120 de grade instalare la becul de la numar


 Pentru aparatele dedicate aftermarket cu intrare video Specificatii:- senzor CMOS cu unghi de 120 grade




Compatibilitate:

  • Audi A4L
  • Audi TT
  • Audi A5
  • Audi Q5

Cele mai noi tehnologii si produse destinate segmentului auto le veti regasi in gama de articole ""CarStore Technology"". Calatoriile pe sosea inseamna mult timp la volan in vremurile noastre. Din fericire exista o multime de optiuni pentru a-ti usura calatoria si a-ti imbunatati experienta pe drum facand-o mai sigura mai lina si mult mai placuta. Daca detineti o masina noua de ultima generatie este posibil sa nu aveti nevoie de majoritatea acestor dispozitive dar daca nu aveti o nota de functionalitate moderna poate fi cruciala pentru siguranta si confortul dvs. in timpul sofatului.Fie ca este vorba de mentinerea interioarelor curate si ordonate incarcarea dispozitivelor din mers conectarea smartphone-ului la vehicul sau salvarea vietii aceste gadget-uri si accesorii creative pentru masina va vor acoperi in calatoriile pe sosele. Tehnologia a schimbat modul in care conducem. Unele dintre aceste gadgeturi sunt relativ ieftine si usor de gasit. Urmarim constant ultimele tendinte in materie de tehnologie din domeniul auto pentru a va furniza cele mai noi si performante produse din aceasta industrie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Edotec Camera video Audi A4L/TT/A5/Q5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Edotec Camera video Audi A4L/TT/A5/Q5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.