Ecover Detergent lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate 1L

de la 38.95 lei (3 magazine)
Detergentul lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate este un produs ecologic pentru spalat si curatat certificat de catre ECOCERT GREENLIFE, dupa standardele ECOCERT. Produs pe baza de plante si ingrediente biodegradabile. Se foloseste pentru spalarea produselor din lana si a rufelor delicate la o temperaturea cuprinsa intre 20- 30*C. Se spala pana la temperaturi de 30*C.Mod de folosire: vezi ambalaj. ATENTIE!! A nu se lasa la indemana copiilor. A evita contactul cu ochii.Daca so ...

Descriere


Ecover Detergent lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate 1L

Detergentul lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate este un produs ecologic pentru spalat si curatat certificat de catre ECOCERT GREENLIFE, dupa standardele ECOCERT. Produs pe baza de plante si ingrediente biodegradabile. Se foloseste pentru spalarea produselor din lana si a rufelor delicate la o temperaturea cuprinsa intre 20- 30*C. Se spala pana la temperaturi de 30*C.Mod de folosire: vezi ambalaj. ATENTIE!! A nu se lasa la indemana copiilor. A evita contactul cu ochii.Daca solutia ajunge accidental in ochi, se clateste cu apa din abundenta. In cazul in care iritatia nu se reduce, consultati un medic, insotit de ambalajul produsului si se inlatura lentilele de contact, unde este cazul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecover Detergent lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate 1L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecover Detergent lichid cu lavanda pentru lana si rufe delicate 1L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.