Ecosoft Statie dedurizare FU1465CE, 75 litri rasina Dowex HCRS/S, tank pro

Ecosoft Statie dedurizare FU1465CE, 75 litri rasina Dowex HCRS/S, tank pro
5,999.00 lei
(1 magazin)
Aceasta statie automata Ecosoft FU1465CE contine rasina Dowex® HCRS/S si elimina calcarul din apa. Rasina Dowex® HCRS/S este cea mai buna rasina pentru dedurizare. Aceasta are si o durata de viata foarte mare: peste 10 aniStatia cu Dowex® HCRS/S este actionata de catre o valva electronica Clack (SUA) cu afisaj digital si memorie EEPROM, ce permite pastrarea setarilor de comanda chiar si atunci cand sunt caderi de tensiune.Este o statie pentru dedurizare premium: Este robusta si ef ...

Descriere - Ecosoft Statie dedurizare FU1465CE, 75 litri rasina Dowex HCRS/S, tank pro


Aceasta statie automata Ecosoft FU1465CE contine rasina Dowex® HCRS/S si elimina calcarul din apa. Rasina Dowex® HCRS/S este cea mai buna rasina pentru dedurizare. Aceasta are si o durata de viata foarte mare: peste 10 ani

Statia cu Dowex® HCRS/S este actionata de catre o valva electronica Clack (SUA) cu afisaj digital si memorie EEPROM, ce permite pastrarea setarilor de comanda chiar si atunci cand sunt caderi de tensiune.

Este o statie pentru dedurizare premium:

 • Este robusta si eficienta (inaltime 160 cm, latime 45 cm si adancime 80cm)
 • Rasina de inalta calitate
 • Reduce duritatea apei si elimina petele albe de pe pahare si vesela
 • Dedurizeaza eficient si protejeaza instalatia sanitara
 • Rasina Dowex® HCRS/S rezista fara inlocuire peste 10 ani.
 • Intretinere foarte usoara. Necesita doar alimentare cu tablete de sare
 • Cel mai redus consum de sare/regenerare: 8 kg

Valva de comanda Clack este fabricata in SUA si este cea mai fiabila valva de comanda existenta pe plan mondial.

Pozitionarea pistonului se face optic, cu ajutorul fotocelulei, eliminand astfel dezavantajele celorlalte valve care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice, acestea din urma uzandu-se in timp.

Valva permite programarea unor regenerari complexe cu mai multe faze. Afiseaza pe display: ora exacta, zile ramase pana la regenerare, volum de apa ramas pana la regenerare, debit instantaneu, volum de apa filtrata.

Regenerarea se va face dupa consumarea unui volum de apa prestabilit la punerea in functiune, noaptea cand se presupune ca nu exista cerinta pentru apa tratata.

Imbunatatirile sunt evidente!

 • Instalatia si echipamentele sanitare sunt protejate impotriva calcarului
 • Hainele isi vor pastra culorile si vor rezista mai mult timp
 • Eficienta mai mare de pana la 50% a detergentului pudra = economie de pana la 50%
 • Economie de pana la 30% la energia electrica consumata de masina de spalat
 • Electrocasnicele (fier de calcat, centrala, boiler, espressor, etc) sunt protejate
 • Fara piele uscata si disconfort dupa baie

Date tehnice pe intelesul tuturor:

Aceasta statie contine 75 litri de rasina Dowex® HCRS/S intr-un tanc de 13"x54" si este insotita de un vas pentru saramura cu plutitor inclus. Statia Ecosoft FU1465CE este potrivita pentru locuinte mari sau aplicatii industriale. Debitul de filtrare nominal este de 3.5 m3/ora, insa debitul maxim este de 4.5 m3/ora. Statia se monteaza imediat dupa intrarea apei (de obicei dupa apometru) si functioneaza automat, fara interventia dvs.

Protectie si instalare:

Pentru protejarea statiei va recomandam instalarea unui prefiltru de tip Big Blue (10" sau 20") cu cartus pentru sedimente (5 microni), iar ca si postfiltrare o carcasa Big Blue cu cartus din carbune activat bloc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecosoft Statie dedurizare FU1465CE, 75 litri rasina Dowex HCRS/S, tank pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecosoft Statie dedurizare FU1465CE, 75 litri rasina Dowex HCRS/S, tank pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.