Ecosoft Statie dedurizare FU0835 BNT, 18 litri rasina Dowex HCRS/C, cabinet eco FU0835CABBNTECO

Ecosoft Statie dedurizare FU0835 BNT, 18 litri rasina Dowex HCRS/C, cabinet eco FU0835CABBNTECO
1,999.00 lei
(1 magazin)
Statia automata pentru dedurizare Ecosoft FU0835 BNT contine 18 de litri de rasina schimbatoare de ioni si asigura un debit nominal de 1.3 m3/h de apa tratata. Acest debit variaza in functie de duritatea apei si poate ajunge pana la 2 m3/h. Aceasta statie automata contine rasina performanta pentru dedurizare si va ajuta sa eliminati calcarul din apa. Cu ajutorul acestei statii pentru dedurizare veti proteja electrocasnicele din casa (masina de spalat, boiler, centrala, fierbator, etc ...

Descriere - Ecosoft Statie dedurizare FU0835 BNT, 18 litri rasina Dowex HCRS/C, cabinet eco FU0835CABBNTECO


Statia automata pentru dedurizare Ecosoft FU0835 BNT contine 18 de litri de rasina schimbatoare de ioni si asigura un debit nominal de 1.3 m3/h de apa tratata. Acest debit variaza in functie de duritatea apei si poate ajunge pana la 2 m3/h.

Aceasta statie automata contine rasina performanta pentru dedurizare si va ajuta sa eliminati calcarul din apa.

Cu ajutorul acestei statii pentru dedurizare veti proteja electrocasnicele din casa (masina de spalat, boiler, centrala, fierbator, etc) si de asemenea se portejeaza si instalatia sanitara (baterii, calorifere, etc).

Statia pentru dedurizare Ecosoft FU0835 BNT este comandata de catre o valva electronica si asigura regenerarea rasinii in functie de timp. Acest lucru inseamna ca statia intra automat in modul de service (regenerare) dupa trecerea unui timp prestabilit. Durata intre genererari poate sa fie intre 1 si 99 zile.

Valva de comanda a statiei este una fiabila si economica. Aceasta statie pentru dedurizare este una ieftina dar isi face foarte bine treaba pentru case mici si medii.

Specificatii:

- Statie de tratare automata de inalta calitate.

- Valva automata cu regenerare in functie de timp

- Rasima schimbatoare de ioni pentru dedurizare

- Cabinet compact cu spatiu special pentru saramura

- Tank presurizat cu 18 de litri de rasina

- Regenerare automata in functie de timp

- Certificare CE

Consumabile: Statia pentru dedurizare functioneaza in mod automat. Singurul consumabil este reprezentat de tabletele de sare. Acestea se pun la aprox o luna in tank-ul pentru saramura. Practic, dvs trebuie doar sa aveti grija sa existe mereu sare in cabinet.

Protectie uplimentara: Inaintea oricarei statii pentru dedurizare este recomandata instalarea unei prefiltrari pentru sedimente (ex. BIG BLUE 20" cu cartus din polipropilena), iar dupa statie, o prefiltrare cu carbune activat (ex. BIG BLUE 20" cu cartus din carbune bloc). Ulterior, daca apa dvs are microorganisme (bacterii/virusi), aveti nevoie de un sterilizator UV de peste 20W.

Pentru o solutie personalizata te rugam sa ne contactezi prin email (contact@sisteme-de-filtrare.ro).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecosoft Statie dedurizare FU0835 BNT, 18 litri rasina Dowex HCRS/C, cabinet eco FU0835CABBNTECO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecosoft Statie dedurizare FU0835 BNT, 18 litri rasina Dowex HCRS/C, cabinet eco FU0835CABBNTECO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.