ECG RK1520

94.00 lei (1 magazin)
Este un fierbator electric din sticla cu functie de oprire automata si protectie impotriva supraincalzirii. Capacul se deschide prin simpla apasare a unui buton. Utilizarea si intretinerea fierbatorului sunt extrem de usoare si confortabile. Aceasta intretinere simpla este posibila datorita filtrului detasabil si lavabil din partea superioara.   Baza rotativa Design_ul ergonomic cu baza „fara fir”, permite amplasarea canii in orice pozitie si previne unel ...

Descriere


ECG RK1520

Este un fierbator electric din sticla cu functie de oprire automata si protectie impotriva supraincalzirii. Capacul se deschide prin simpla apasare a unui buton. Utilizarea si intretinerea fierbatorului sunt extrem de usoare si confortabile. Aceasta intretinere simpla este posibila datorita filtrului detasabil si lavabil din partea superioara.
 
Baza rotativa
Design_ul ergonomic cu baza „fara fir”, permite amplasarea canii in orice pozitie si previne unele accidente care ar putea fi provocate de o pozitionare gresita. Dotarea este utila si in cazul in care spatiul de pe masa este mic iar cablul electric pleaca in orice directie, numai in cea buna care-ti permite sa asezi cana cu manerul spre tine nu.
 
Baza anti-derapanta
Deoarece cana fierbator nu are o greutate prea mare, aceasta poate fi usor impinsa, trasa sau rasturnata din greseala. Piciorusele cauciucate eficiente previn o parte dintre aceste probleme si ofera o siguranta in exploatare sporita.
 
Caracteristici generale:
 
Capacitate de 1,5 l
Design alb elegant, in combinatie cu sticla calita
Lumina de fundal: albastru
Element de incalzire ascuns
Semnalizare luminoasa
Filtru detasabil si lavabil
Protectie la supraincalzire in lipsa lichidului
Oprire automata: cand este pornit fara apa in interior/ cand se atinge punctul de fierbere / cand aparatul este scos din baza
Baza cu rotire 360 ° cu stocare a cablului de alimentare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ECG RK1520 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ECG RK1520 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.