ECG IV2920 Slim

620.00 lei (1 magazin)
Putere nominala de intrare: 2900 W Potrivit pentru vase de gatit cu diametrul de 12-30 cm Controlul temperaturii in 10 intervale (60de grade C – 240de grade C) Dimensiuni: 56 × 36 × 4.44 cm Cronometru  1-180 minute Control tactil Economisirea energiei si a timpului Pierdere de caldura minima Afisaj LED extins Mentinerea temperaturii dorite       Principiul si avantajele incalzirii prin inductie Principalul avantaj al ...

Descriere


ECG IV2920 Slim

Putere nominala de intrare: 2900 W
Potrivit pentru vase de gatit cu diametrul de 12-30 cm
Controlul temperaturii in 10 intervale (60de grade C – 240de grade C)
Dimensiuni: 56 × 36 × 4.44 cm
Cronometru  1-180 minute
Control tactil
Economisirea energiei si a timpului
Pierdere de caldura minima
Afisaj LED extins
Mentinerea temperaturii dorite

 

 

 

Principiul si avantajele incalzirii prin inductie

Principalul avantaj al incalzirii prin inductie il reprezinta eliminarea pierderilor de caldura, deoarece se incalzeste direct fundul vasului. Daca utilizati plite pe gaz clasice sau de ceramica, intotdeauna arzatorul sau plita este incalzita mai intai si abia apoi aceasta caldura este transferata pe fundul vasului. Acest transfer este o sursa de pierderi mari de caldura, mai ales daca fundul vasului si placa nu se potrivesc exact (exista un spatiu de aer sau alimente arse intre cele doua suprafete). Pe de alta parte, in timpul incalzirii prin inductie, fundul vasului se incalzeste mult mai repede, astfel incat gatitul sa aiba loc mai repede cu un consum de energie semnificativ mai mic.

Vase de gatit potrivite pentru gatit pe plita cu inductie ECG IV 2920 Slim

inainte de utilizare, trebuie sa va asigurati ca vasul pe care il veti folosi este realizat dintr-un material conductiv magnetizabil (email, fonta, otel inoxidabil) si ca partea de jos a recipientului este plata si uniforma, avand un diametru minim de 12 cm si maxim 30 cm. Vasul trebuie asezat doar pe zona de inductie. in niciun caz nu trebuie sa existe un contact cu partile din plastic ale aparatului, cum ar fi panoul de afisare !

 

 

 

Frumusete in simplitate

Cu o inaltime de 4,4 centimetri, lungime 56 cm si latime 36 cm, ECG IV 2920 Slim infrumuseteaza orice interior. Aspectul sau simplu si elegant, precum si designul cu suprafata din sticla durabila ajuta la realizarea acestui lucru.

Configurati tot ceea ce aveti nevoie cu un control tactil elegant. Temperatura de lucru se poate seta in zece pasi in intervalul de la 60 pana la 240 de grade C. Puteti specifica unul dintre cele zece niveluri de putere pentru fiecare zona fierbinte.

Alte caracteristici:

 • Oprire automata dupa ce vasele de gatit sunt indepartate
 • Protectie la supraincalzire si supratensiune
 • Indicator de pornire
 • Tensiune nominala: 220-240 V ~ 50/60 Hz
 • Lungime cablu alimentare 145 cm
 • Blocare de protectie pentru copii
 • Setarea puterii in 10 intervale
 
 
 1. Buton pornit/oprit
 2. Buton functii: setare nivel de putere si temperatura
 3. Butoane ”+” si ”-” pentru setarea valorilor necesare de putere, temperatura si timp
 4. Cronometru oprire
 5. Blocare de siguranta panou de control
 6. Ecran LED
 7. Afisaj nivel putere
 8. Afisaj setare temperatura
 9. Afisaj cronometru oprire automata
 10. Afisaj setare blocare de siguranta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ECG IV2920 Slim de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ECG IV2920 Slim sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.