Eau Thermale Jonzac Fluid bio hidratant contur ochi 15 ml

Fluid bio hidratant contur ochi, 15 ml, Jonzac Indicatii: Produs hipoalergenic pentru pielea delicata din jurul ochilor. Este o crema bio special formulata pentru hidratarea si ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor. Pielea va fi mult mai hidratata si va avea un aspect neted si odihnit. Acest fluid hidratant face parte din gama de cosmetice bio Jonzac Rehydrate. Beneficii: - recomandat pentru contur ochi sensibili - calmeaza si hidrateaza pielea din jurul och ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Eau Thermale Jonzac Fluid bio hidratant contur ochi 15 ml

Fluid bio hidratant contur ochi, 15 ml, Jonzac

Indicatii: Produs hipoalergenic pentru pielea delicata din jurul ochilor. Este o crema bio special formulata pentru hidratarea si ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor. Pielea va fi mult mai hidratata si va avea un aspect neted si odihnit. Acest fluid hidratant face parte din gama de cosmetice bio Jonzac Rehydrate.

Beneficii:

- recomandat pentru contur ochi sensibili

- calmeaza si hidrateaza pielea din jurul ochilor

- reduce semnele de oboseala

- hipoalergenic

- fara parfum

- testat dermatologic

Certificare: Cosmebio

Tara de origine: Franta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eau Thermale Jonzac Fluid bio hidratant contur ochi 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eau Thermale Jonzac Fluid bio hidratant contur ochi 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.