Eaton Contactor 25A 24V 50Hz

174.95 lei
(1 magazin)
Gama de protectii marca Eaton este atent selectata si produsa pentru a oferi solutii inovative si fiabile pentru problemele dumneavoastra. Orice dificultate ati putea intalni, noi va stam la dispozitie cu produse variate si potrivite atat financiar, cat si calitativ. In acest sens, prezentam un model de contactor de tip 3P ce functioneaza cu un curent nominal de 25A, la o frecventa nominala de 50-60Hz. Totodata, valoarea puterii de rupere se imbina cu tensiunea nominala de 24V si fac d ...

Descriere


Eaton Contactor 25A 24V 50Hz

Gama de protectii marca Eaton este atent selectata si produsa pentru a oferi solutii inovative si fiabile pentru problemele dumneavoastra. Orice dificultate ati putea intalni, noi va stam la dispozitie cu produse variate si potrivite atat financiar, cat si calitativ. In acest sens, prezentam un model de contactor de tip 3P ce functioneaza cu un curent nominal de 25A, la o frecventa nominala de 50-60Hz. Totodata, valoarea puterii de rupere se imbina cu tensiunea nominala de 24V si fac din acest produs unul rezistent intr-un timp mare de folosire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eaton Contactor 25A 24V 50Hz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eaton Contactor 25A 24V 50Hz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.