Easy Interactive Skater XL PS4

Easy Interactive Skater XL PS4
194.67 lei
(1 magazin)
Skater XL PS4 este un produs lansat de Easy Interactive la data de 28.07.2020. Skater XL este o prima introducere in lumea skateboarding-ului, unde stilul, creativitatea si trucurile sunt totul. Creati, combinati trucuri de stil cu un control de bord inegalabil in timp ce ajungeti in locatii iconice din California, unde legendele strazii si-au lasat amprenta. Intrati in subcultura digitala a skate-ului, cu mod-uri, branduri si harti create in comunitate trecat prin mai mult de 60 de ...

Descriere - Easy Interactive Skater XL PS4


Skater XL PS4 este un produs lansat de Easy Interactive la data de 28.07.2020.

Skater XL este o prima introducere in lumea skateboarding-ului, unde stilul, creativitatea si trucurile sunt totul.

Creati, combinati trucuri de stil cu un control de bord inegalabil in timp ce ajungeti in locatii iconice din California, unde legendele strazii si-au lasat amprenta.

Intrati in subcultura digitala a skate-ului, cu mod-uri, branduri si harti create in comunitate trecat prin mai mult de 60 de locuri inedite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Easy Interactive Skater XL PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Easy Interactive Skater XL PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.