Trotineta electrica E-TWOW Booster V (Negru)

 Greutate suportata (Kg)Greutate produs (Kg)Dimensiuni (mm) Autonomie: 40km (viteză: 20km/h, sarcină: 70kg, vânt: sub 10km/h) Viteză maximă: 36km/h Opțiuni pliere: Trotinetă electrică pliabilă (brevetată) – Înălțime ajustabilă, Pliere mânere și ghidon + Depliere automată Opțiuni frânare: Frânare regenerativă pe roata din față + Frânare de urgență pentru roata din spate (În același timp se aplică f ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


E-TWOW Booster V (Negru)

 Greutate suportata (Kg)Greutate produs (Kg)Dimensiuni (mm)

Autonomie: 40km (viteză: 20km/h, sarcină: 70kg, vânt: sub 10km/h)
Viteză maximă: 36km/h
Opțiuni pliere: Trotinetă electrică pliabilă (brevetată) – Înălțime ajustabilă, Pliere mânere și ghidon + Depliere automată
Opțiuni frânare: Frânare regenerativă pe roata din față + Frânare de urgență pentru roata din spate (În același timp se aplică frânarea regenerativă pe roată din față și cea prin frecare pe roata din spate)
Suspensie: Suspensie față + suspensie spate
Lumină: Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel încât să asigure o intensitate constantă, independentă de voltajul bateriei); Senzor lumină pentru LED
Opțiunea de pilot automat: Apăsați maneta accelerației și mențineți timp de 5 secunde o viteză constantă pentru a activa opțiunea de pilot automat.
Opțiunea Zero Start: Din motive de siguranță, atunci când doriți să utilizați trotineta electrică, aceasta va porni doar după ce vă împingeți inițial ușor cu piciorul, abia apoi trebuie să apăsați maneta de accelerație și să avansați cu trotineta electrică.
Claxon: Claxon piezo ceramic (electric)
UBHI: UNIBLOCK HUMAN INTERFACE – INTERFAȚĂ CONTROL (brevetată)
Comenzi UBHI: Control manete, control frânare, afișaj, far, claxon
Opțiunea de control al vitezei: În partea dreaptă a UBHI se află maneta de control al accelerației care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii drepte.
Opțiunea de control al frânării: În partea stângă a UBHI se află maneta de control al frânării care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii stângi.
Capacitatea urcare: Pante de 25 grade
Cauciucuri: Cauciucuri fără aer (brevetate)
Putere maximă nominală a motorului: 500W
Tip motor: Motor curent continuu fără perii
Consum energie: 7.5Wh/km
Timp de încărcare: 2 - 3h
Tensiune de intrare încărcător: 220V/110V
Dimensiune afișaj LCD pe interfața de control UBHI: 80 x 60 x 60 mm
Funcții afișaj LCD (30x26mm): Odometer / Distanță deplasare / Temperatură ambientală / Nivel baterie / Procent baterie / Buton ON/OFF lumină far
Material: Aliaj de aluminiu + Tehnologie vopsea metalică
Baterie: 280Wh; Li-Po
Greutate totală: 10.8 kg
Încărcător: 3,5 A
Dimensiuni
Pliat: 945 x 135 x 300 mm
Nepliat: 940 x 135 x 1160 mm
Maxim 125
10
940 x 135 x 1160

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul E-TWOW Booster V (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru E-TWOW Booster V (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.