Trotineta electrica E-TWOW GT SL

3 050.00 lei (1 magazin)
Descriere: E-TWOW GT SL este o trotinetă ultraportabilă, compatibilă cu o aplicație inteligentă care îți va îmbunătăți experiența de condus, menținându-te, de asemenea, la curent cu cele mai recente știri din lumea vehiculelor electrice. CONCEPUT PENTRU CĂLĂTORII URBANE Având o greutate redusă și fiind foarte usor de manevrat, GT SL este trotineta ideală pentru oraș. Trotinetele GT au cel mai mare cuplu, raportat la gama lor de ...

Descriere


E-TWOW GT SL

Descriere:

E-TWOW GT SL este o trotinetă ultraportabilă, compatibilă cu o aplicație inteligentă care îți va îmbunătăți experiența de condus, menținându-te, de asemenea, la curent cu cele mai recente știri din lumea vehiculelor electrice.

CONCEPUT PENTRU CĂLĂTORII URBANE

Având o greutate redusă și fiind foarte usor de manevrat, GT SL este trotineta ideală pentru oraș. Trotinetele GT au cel mai mare cuplu, raportat la gama lor de greutate. Cuplul vă ajută să accelerați rapid și să vă puteți bucura de viteză, chiar și pe drumuri de urcare.

STABILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

În ciuda dimensiunilor reduse, GT SL are o platformă lungă și stabilă, cu o talpă antiderapantă, care vă permite să călătoriți într-o poziție sigură și confortabilă. Talpa durabilă este fabricată din cauciuc, astfel încât să poată fi curățată cu ușurință.

FRÂNĂ CU TAMBUR PE SPATE

GT SL a fost echipat cu o frână cu tambur spate pentru o siguranță suplimentară.

CEA MAI PORTABILA TROTINETĂ

SISTEM DE PLIERE RAPID ÎN 3 PUNCTE

Unul dintre principalele avantaje ale trotinetelor E-TWOW este sistemul lor de pliere distinctiv. Trotinetele pot fi pliate făcând clic pe maneta de pliere, situată convenabil deasupra platformei trotinetei. Trotinetele E-TWOW sunt, de asemenea, printre puținele trotinete din lume care au un ghidon reglabil pe înălțime și mânere pliabile. Când este pliată complet, dimensiunea trotinetei este considerabil diminuată, permițându-ți să o transporți cu ușuriță și să o depozitezi în aproape orice spațiu, sub birou sau în portbagajul mașinii.

E-TWOW Connect

Rămâi conectat cu totineta ta în orice moment! Pregătește-te pentru a-ți îmbunătăți experiența de calatorie cu o aplicație inteligentă cu conectivitate Bluetooth!

 
Autonomie: până la 40 km (viteză:20km/h, sarcină:70kg, vânt: sub 10km/h)
Viteză maximă: 25km/h

 

Nota! Vehiculele electrice E-TWOW pot fi limitate la 25 km/h, pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.

Opțiuni pliere:: Trotinetă electrică pliabilă (brevetată) – Înălțime ajustabilă, Pliere mânere și ghidon+ Depliere automată
Opțiuni frânare: Frânare regenerativă pe roata din față (sistem de recuperare a energiei cinetice - KERS) + Frânare de urgență (frână pe tambur roata spate)
Suspensie: Suspensie față + suspensie spate
Lumină: Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel încât să asigure o intensitatea constantă, independentă de voltajul bateriei); Stop frana spate + pozitie, reflectoare laterale
Opțiunea Zero Start: Din motive de siguranță, atunci când doriți să utilizați trotineta electrică, aceasta va porni doar după ce vă împingeți inițial ușor cu piciorul, abia apoi trebuie să apăsați maneta de accelerație și să avansați cu trotineta electrică.
Claxon: Claxon piezo ceramic (electric)
UBHI: UNIBLOCK HUMAN INTERFACE – INTERFAȚĂ CONTROL (brevetată)
Comenzi UBHI: Control manete, control frânare, afișaj, far, claxon
Opțiunea de control al vitezei: În partea dreaptă a UBHI se află maneta de control al accelerației care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii drepte.
Opțiunea de control al frânării: În partea stângă a UBHI se află maneta de control al frânării care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii stângi.
Capacitatea urcare: Rampe de 25 grade
Cauciucuri: Cauciucuri fără aer (brevetate)
Cric: Da, pe partea stanga
Bluetooth: Da, compatibil cu aplicatia E-TWOW Connect
Motor 500W putere nominala (700W putere de varf)
Dimensiune roți: 8"
Tip motor: Motor curent continuu fără perii
Consum energie: 7.7Wh/km
Timp de încărcare: 3-4h
Tensiune de intrare încărcător: 220V/110V
Display LCD: Color
Dimensiune afișaj LCD pe

interfața de control UBHI:
80 x 60 x 60 mm
Funcții afișaj LCD

(30x26mm):
Odometer / Distanță deplasare / Temperatură ambientală / Nivel baterie / Procent baterie / Buton ON/OFF lumină far
Material: Aliaj de aluminiu + Tehnologie vopsea metalică
Baterie: Li-Ion, 48 V; 8.7 Ah
Greutate totală: 13.2 kg
Sarcină maximă recomandată: 110 kg
Încărcător: 54.6 V, 3 A
Dimensiuni: Pliat: 1060*330*146mm;

Nepliat: 1130*1067*386mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul E-TWOW GT SL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru E-TWOW GT SL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.