E-Boda Twin Sound

159.00 lei (1 magazin)
Combinația perfectă între durabilitate, design și calitatea sunetului, boxa twinSound  este proiectată pentru a fi compatibilă oricărui anotimp, destinație sau distanță.   Datorită husei de protecție boxa twinSound va rezista la orice fel de provocare, fiind concepută să traiască și să vadă lumea alături de tine.   Boxa twinSound este mereu pregatită pentru tine. Explorează opțiunile nelimitate pe care ți le oferă cele două dispozitive de prind ...

Descriere


E-Boda Twin Sound

Combinația perfectă între durabilitate, design și calitatea sunetului, boxa twinSound  este proiectată pentru a fi compatibilă oricărui anotimp, destinație sau distanță.   Datorită husei de protecție boxa twinSound va rezista la orice fel de provocare, fiind concepută să traiască și să vadă lumea alături de tine.   Boxa twinSound este mereu pregatită pentru tine. Explorează opțiunile nelimitate pe care ți le oferă cele două dispozitive de prindere.   TWS  este abrevierea  True Wireless Stereo , ceea ce înseamnă stereo wireless real.  Telefonul mobil se conectează prin  bluetooth  la una din boxe, astfel boxa conectată devine boxă principală sau boxă master. Apoi boxa principală se conectează fără fir la boxa auxiliară sau boxa slave, astfel se realizează separarea canalelor audio stânga și dreapta.   Ascultă muzica ta preferată la un alt nivel,  twinSound  te surprinde cu o putere de  2x5W  amplificată de tehnologia  TWS   si de cele  2 radiatoare pasive , cu o baterie  Li-Polymer  de  2x800mAh  ce te va purta pe întreaga perioadă a călatoriei tale.   Evadează in natură, boxa  twinSound  fiind perfectă pentu orice ocazie.  Prin conectarea boxei la  Bluetooth  ascultă playlist-ul tău preferat oriunde și oricând.   Cu twinSound poți răspunde la apeluri doar prin simplă apăsare de buton beneficiind de funcția hands free pentru o convorbire de calitate.   Fii creativ. Boxa twinSound beneficiază de un magnet ce iți perimite să o fixezi pe orice suprafată metalică.    

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul E-Boda Twin Sound de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru E-Boda Twin Sound sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.