Dyson Perie de aspirat parul de animale 921000-01

199.99 lei
(1 magazin)
Reglați lungimea perilor și comutați între modurile disponibile cu un singur control pentru degetul mare.Peria pentru îngrijirea animalelor de companie Dyson este ideală pentu câinii cu blana de lungime medie sau lungă. Părul din perie este atras în containerul aspiratorului în mod automat, astfel că îndepărtarea firelor de păr nedorite este extrem de ușor de realizat. Cei 364 de peri sunt înclinați la 35 ° și sunt flexibil ...

Descriere


Dyson Perie de aspirat parul de animale 921000-01

Reglați lungimea perilor și comutați între modurile disponibile cu un singur control pentru degetul mare.Peria pentru îngrijirea animalelor de companie Dyson este ideală pentu câinii cu blana de lungime medie sau lungă. Părul din perie este atras în containerul aspiratorului în mod automat, astfel că îndepărtarea firelor de păr nedorite este extrem de ușor de realizat. Cei 364 de peri sunt înclinați la 35 ° și sunt flexibili pentru a peria bine blana animalelor de companie. Peria NU este compatibilă cu aspiratoarele verticale fără fir Dyson.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dyson Perie de aspirat parul de animale 921000-01 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dyson Perie de aspirat parul de animale 921000-01 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.