DYNAVOX Phono TPR-43 Argintiu

1 750.00 lei (1 magazin)
TPR-43 preamplificator cu tuburi cu modul phono stage MM / MCDynavox TPR-43 are carcasa metalica si este fratele mai mare a celebrului model TPR-2.Acesta poate fi utilizat atat cu amplificatoarele de putere Dynavox, insa si cu alte amplificator, fie ele pe tuburi sau solid-state.Datorita tuburilor 12AU7, experienta avuta cu acest produs, este una unica. Sunetul plin de armonici, dinamica face auditia o adevarata placere. Cum bine se stie tonul unui sistem de acest tip compus din preamp ...

Descriere


DYNAVOX Phono TPR-43 Argintiu

TPR-43 preamplificator cu tuburi cu modul phono stage MM / MCDynavox TPR-43 are carcasa metalica si este fratele mai mare a celebrului model TPR-2.Acesta poate fi utilizat atat cu amplificatoarele de putere Dynavox, insa si cu alte amplificator, fie ele pe tuburi sau solid-state.Datorita tuburilor 12AU7, experienta avuta cu acest produs, este una unica. Sunetul plin de armonici, dinamica face auditia o adevarata placere. Cum bine se stie tonul unui sistem de acest tip compus din preamplificator si puetere, este dat in primul rand de preamplificator.Prin geamul de sticla dispus frontal se pot vedea tuburile incandescente in timpul utilizarii, imagine ce aduce o savoare unica audiofilului.TPR-43 are modul phono MM / MC (MM 47 kOhm / MC 100 Ohm / Line 20 kOhm). Cu o dimensiune clasica 430 x 350 x 90 mm si o banda de frecventa de 20 Hz - 20 kHz0.2 dB il face un produs redutabil in categoria sa de pret.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYNAVOX Phono TPR-43 Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYNAVOX Phono TPR-43 Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.