Dynavoice Challenger SUB-12 stejar

2 695.00 lei (1 magazin)
Dynavoice Challenger SUB-12 este cel mai puternic subwoofer din seria Challenger. SUB-12 ofera un bass greu, profund, are o carcasa eleganta si va oferi sistemului dvs. audio acea lovitura suplimentara. Dynavoice Challenger SUB-12 este un subwoofer puternic, activ, cu acelasi design curat ca si celelalte boxe din seria Challenger. Cu unul, sau chiar mai bine - doua SUB-12 conectate la sistemul home theater, experientele dvs. de film vor atinge dimensiuni noi! SUB-12 este, de asemenea, ...

Descriere


Dynavoice Challenger SUB-12 stejar

Dynavoice Challenger SUB-12 este cel mai puternic subwoofer din seria Challenger. SUB-12 ofera un bass greu, profund, are o carcasa eleganta si va oferi sistemului dvs. audio acea lovitura suplimentara. Dynavoice Challenger SUB-12 este un subwoofer puternic, activ, cu acelasi design curat ca si celelalte boxe din seria Challenger. Cu unul, sau chiar mai bine - doua SUB-12 conectate la sistemul home theater, experientele dvs. de film vor atinge dimensiuni noi! SUB-12 este, de asemenea, perfect daca aveti doua boxe de podea sau o pereche de boxe de raft performante si doriti unele dintre aceste frecvente cu adevarat joase. Un subwoofer cu bas strans, puternic si bine reglat face toata diferenta intr-un sistem de sunet. Cand creezi un sistem avansat de home cinema, un sistem stereo cu o pereche de boxe de raft de carte sau un sistem 5.1 mai mic, Dynavoice are o solutie pentru tine. Gama noastra completa de subwoofere sunt proiectate pentru a se potrivi cu un mediu de ascultare normal. In timpul dezvoltarii, le masuram meticulos in aceleasi conditii ca intr-o casa, pentru a va asigura ca veti obtine cantitatea maxima de bas in propriul dumneavoastra living.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dynavoice Challenger SUB-12 stejar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dynavoice Challenger SUB-12 stejar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.