Dynafit Clăpari de bărbați Hoji PU Green - Green 28,5

Clăparii Dynafit Hoji PU oferă o eficiență mai mare la urcare. Vârful mai scurt al vârfului și punctul de rotație din spatele accesoriului de legare fac mersul și mai eficient. Clăparii permit o libertate de mișcare și sunt potrivite atât pentru începători, cât și cei avansați. Datorită Velcro Power Strap cu trei catarame micro-reglabile, piciorul este într-o poziție ideală pentru a oferi performanțe maxime atunci când coboară chiar și pe teren dificil. Combin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dynafit Clăpari de bărbați Hoji PU Green - Green 28,5

Clăparii Dynafit Hoji PU oferă o eficiență mai mare la urcare. Vârful mai scurt al vârfului și punctul de rotație din spatele accesoriului de legare fac mersul și mai eficient. Clăparii permit o libertate de mișcare și sunt potrivite atât pentru începători, cât și cei avansați. Datorită Velcro Power Strap cu trei catarame micro-reglabile, piciorul este într-o poziție ideală pentru a oferi performanțe maxime atunci când coboară chiar și pe teren dificil. Combinați cu o greutate redusă veți obțineți o mișcare naturală și eficientă din punct de vedere energetic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dynafit Clăpari de bărbați Hoji PU Green - Green 28,5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dynafit Clăpari de bărbați Hoji PU Green - Green 28,5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.