DYMO LW450 Duo DY838920, USB - S0838920

de la 671.99 lei
(7 magazine)
LabelWriter 450 Duo este o imprimanta termica versatila, cu ajutorul careia veti putea tipari o larga varietate de etichete. Avand capacitatea de a imprima atat etichete din hartie, cat si etichete permanente din plastic, sunteti gata de a aborda practic orice sarcina de etichetare la birou sau acasa. LabelWriter 450 Duo: foloseste doua benzi diferite in acelasi timp; imprima etichete de hartie sau permanente din plastic de diferite culori si dimensiuni; tipareste 71 etichete de ...

Descriere


DYMO LW450 Duo DY838920, USB - S0838920

LabelWriter 450 Duo este o imprimanta termica versatila, cu ajutorul careia veti putea tipari o larga varietate de etichete. Avand capacitatea de a imprima atat etichete din hartie, cat si etichete permanente din plastic, sunteti gata de a aborda practic orice sarcina de etichetare la birou sau acasa.

LabelWriter 450 Duo:

  • foloseste doua benzi diferite in acelasi timp;
  • imprima etichete de hartie sau permanente din plastic de diferite culori si dimensiuni;
  • tipareste 71 etichete de hartie pe minut (etichete de adrese cu patru linii);
  • va permite sa personalizati si sa imprimati etichete de expeditie, etichete pentru dosare, etichete cu coduri de bare si legitimatii;
  • vine cu software DYMO Label v.8;
  • este compacta, cu un design deosebit, astfel ca va completa si se va intergra in orice spatiu de lucru.

Deoarece este o imprimanta termica, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la cerneala sau toner.

Software-ul DYMO Label va pune la dispozitie peste 100 de tipuri si stiluri de etichete. Software-ul poate fi sincronizat cu aplicatii precum Outlook Contacts sau Mac Adress Book, asa incat puteti cauta printre contactele dumneavoastra ca sa imprimati exact etichtele de care aveti nevoie. Widget-ul QuickPrint va permite sa tipariti rapid o eticheta.

LabelWriter 450 poate tipari etichete direct din Microsoft Word, Excel, Outlook si CardScan, fara sa fie necesar sa reintroduceti informatii.

Ca aveti nevoie de o eticheta sau de o suta, un lucru este sigur: calitatea va fi intotdeauna aceeasi, textul, simbolurile grafice si codurile de bare vor fi clare si precise, multumita rezolutiei de 600 dpi.

LabelWriter 450 este compatibila cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7, 8, precum si cu Mac v10.4 si urmatoarele. Iar o singura imprimanta poate fi folosita de mai multi utilizatori prin serviciile de printer sharing din Windows sau Mac.

LabelWriter 450 Duo S0838920 este o imprimanta termica de etichete, ce poate tipari pe doua benzi in acelasi timp, cu conectivitate USB. In pachet sunt incluse: cablu de alimentare, cablu de date, software DYMO Label v.8, 100 etichete 89x36mm si o banda de etichete D1 24mmx3m, scris negru pe fond alb.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYMO LW450 Duo DY838920, USB - S0838920 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYMO LW450 Duo DY838920, USB - S0838920 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.