DYMO LabelManager 210D

de la 225.99 lei (5 magazine)
Descrierea produsului LabelManager 210D este o nouă imprimantă de etichete care funcționează bine în orice loc de muncă. Este versatil, dar ușor de utilizat - LabelManager 210D are toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un producător de etichete profesionist. Interfața cu utilizatorul complet nouă facilitează utilizarea dispozitivului.   Navigare simplă din meniul principal către opțiunile de imprimare Taste pentru acces rapid la simboluri și diac ...

Descriere


DYMO LabelManager 210D

Descrierea produsului

LabelManager 210D este o nouă imprimantă de etichete care funcționează bine în orice loc de muncă. Este versatil, dar ușor de utilizat - LabelManager 210D are toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un producător de etichete profesionist. Interfața cu utilizatorul complet nouă facilitează utilizarea dispozitivului.

 

  • Navigare simplă din meniul principal către opțiunile de imprimare
  • Taste pentru acces rapid la simboluri și diacritice (de ex. Ę, ą, ć ...).
  • 6 dimensiuni de fonturi, 7 stiluri și 8 margini diferite pentru etichete personalizate
  • Funcția de oprire automată economisește energia bateriei
  • Sursa de alimentare 6 x AA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYMO LabelManager 210D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYMO LabelManager 210D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.