DYMO Kit aparat etichetare XTL 500 cu servieta DY1873486

de la 3 264.13 lei (2 magazine)
· Printeaza pe etichete de dimensiuni de la 6 mm la 54 mm. Etichete durabile cu printare in mod continuu, material laminat pentru etichetare fire/cabluri, tuburi termocontractante si marimi predefinite ale · Previzualizarea in timp real precum si ecranul color al aparatului indica exact varianta finala a etichetei si modul cum va arata aceasta in momentul aplicarii pe cabluri, fire, tevi, patch panel-uri.· Functiile predefinite confera o mare usurinta folosirii. ...

Descriere


DYMO Kit aparat etichetare XTL 500 cu servieta DY1873486

· Printeaza pe etichete de dimensiuni de la 6 mm la 54 mm. Etichete durabile cu printare in mod continuu, material laminat pentru etichetare fire/cabluri, tuburi termocontractante si marimi predefinite ale · Previzualizarea in timp real precum si ecranul color al aparatului indica exact varianta finala a etichetei si modul cum va arata aceasta in momentul aplicarii pe cabluri, fire, tevi, patch panel-uri.· Functiile predefinite confera o mare usurinta folosirii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYMO Kit aparat etichetare XTL 500 cu servieta DY1873486 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYMO Kit aparat etichetare XTL 500 cu servieta DY1873486 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.