DYMO Banda D1 19 mm x 7 m, negru / transparent DY45800

132.51 lei (1 magazin)
- Benzile DYMO D1 sunt ambalate in carcase practice - introduceti-le in aparatul de etichetat si incepeti etichetarea.- Pe spate sunt pre-taiate, pentru o dezlipire usoara.- Disponibile in culori si dimensiuni diferite.- Se pot folosi pentru suprafete multiple.- Rezistente la apa, uleiuri, grasimi si la majoritatea solventilor mai slabi.- Rezistente la ultraviolete, fara a se decolora sau a se desprinde.- Rezistente la temperaturi intre -18 si 90 de grade. ...

Descriere


DYMO Banda D1 19 mm x 7 m, negru / transparent DY45800

- Benzile DYMO D1 sunt ambalate in carcase practice - introduceti-le in aparatul de etichetat si incepeti etichetarea.- Pe spate sunt pre-taiate, pentru o dezlipire usoara.- Disponibile in culori si dimensiuni diferite.- Se pot folosi pentru suprafete multiple.- Rezistente la apa, uleiuri, grasimi si la majoritatea solventilor mai slabi.- Rezistente la ultraviolete, fara a se decolora sau a se desprinde.- Rezistente la temperaturi intre -18 si 90 de grade.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYMO Banda D1 19 mm x 7 m, negru / transparent DY45800 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYMO Banda D1 19 mm x 7 m, negru / transparent DY45800 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.