DYMO Aparat de etichetat Rhino M1011 kit DY101110

2 450.54 lei
(1 magazin)
Între caracteristici regasim un sistem usor de folosit, chiar si pentru benzile de etichete din otel inoxidabil, datorita noii ghilotine, taiere standard cu colturi rotunjite, optiunea de a face pe loc si cu mare usurinta urechi de prindere pe cabluri. · Aparatul de etichetat (embosat) industrial are si o rigla care permite selectarea unei distante mai mari sau mai mici a textului fata de capetele etichetei. · Aparatul beneficiaza si de rotita pentru scrisul in ogli ...

Descriere - DYMO Aparat de etichetat Rhino M1011 kit DY101110


Între caracteristici regasim un sistem usor de folosit, chiar si pentru benzile de etichete din otel inoxidabil, datorita noii ghilotine, taiere standard cu colturi rotunjite, optiunea de a face pe loc si cu mare usurinta urechi de prindere pe cabluri.
· Aparatul de etichetat (embosat) industrial are si o rigla care permite selectarea unei distante mai mari sau mai mici a textului fata de capetele etichetei.
· Aparatul beneficiaza si de rotita pentru scrisul in oglinda.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DYMO Aparat de etichetat Rhino M1011 kit DY101110 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DYMO Aparat de etichetat Rhino M1011 kit DY101110 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.