Dunlop Winter Sport 5 215/55 R17 98V

de la 789.90 lei (3 magazine)
Dunlop Winter Sport 5 Aderenț a de care aveț i nevoie pentru drumurile de iarnă imprevizibile Aderenț ă laterală supremă pe suprafeț e alunecoase Performanț ă sporită pe carosabilul acoperit de zăpadă Rezistenţă la acvaplanare Eficienț ă din punctul de vedere al consumului de combustibil Aderenț ă laterală supremă pe suprafeț e alunecoase Canelurile centrale oblice inovatoare îşi măresc lungimea şi îşi îmbunătăţesc ...

Descriere


Dunlop Winter Sport 5 215/55 R17 98V

Dunlop Winter Sport 5 Aderenț a de care aveț i nevoie pentru drumurile de iarnă imprevizibile

  • Aderenț ă laterală supremă pe suprafeț e alunecoase
  • Performanț ă sporită pe carosabilul acoperit de zăpadă
  • Rezistenţă la acvaplanare
  • Eficienț ă din punctul de vedere al consumului de combustibil

Aderenț ă laterală supremă pe suprafeț e alunecoase

Canelurile centrale oblice inovatoare îşi măresc lungimea şi îşi îmbunătăţesc capacitatea de deschidere şi de angrenare pe suprafaț ă, asigurând aderenţă laterală excelentă pe drumurile alunecoase de iarnă.

Performanț ă sporită pe carosabilul acoperit de zăpadă

Prevăzută cu un număr mai mare de blocuri, anvelopa Winter Sport 5 asigură margini suplimentare de contact cu suprafaț a drumului, oferindu-vă tracț iune şi performanț e superioare pe zăpadă.

Rezistenţă la acvaplanare

Canelurile mai adânci din suprafaț a de rulare a anvelopei îi permit anvelopei Winter Sport 5 să disperseze cantităț ile mai mari de apă şi de noroi, reducând riscul acvaplanării şi ajutându-vă să menț ineț i controlul pe carosabilul ud.

Eficienț a din punctul de vedere al consumului de combustibil

Datorită designului unic al Winter Sport 5, greutatea este distribuită optim pe toată anvelopa, ceea ce duce la o rezistenț ă mai redusă la rulare şi vă oferă o economie sporită de combustibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dunlop Winter Sport 5 215/55 R17 98V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dunlop Winter Sport 5 215/55 R17 98V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.