DSPPA SP255IIB

561.99 lei (1 magazin)
Difuzorul de tip coloana DSP255II de la DSSPA vine cu o putere de 30W, transformator de tensiune integrat de 70v/100v care face posibila transmisia audio pe distanta lunga. Indexul de protectie IP66 garanteaza o functionare optima in conditii nefavorabile cum ar fi apa, nisip, vant si alte intemperii iar carcasa de aluminu face ca acesta sa reziste la socuri mecanice. Acest difuzor coloana este o alegere ideala pentru aplicatiile industriale si comerciale din gari, mall-uri, parca ...

Descriere


DSPPA SP255IIB

Difuzorul de tip coloana DSP255II de la DSSPA vine cu o putere de 30W, transformator de tensiune integrat de 70v/100v care face posibila transmisia audio pe distanta lunga. Indexul de protectie IP66 garanteaza o functionare optima in conditii nefavorabile cum ar fi apa, nisip, vant si alte intemperii iar carcasa de aluminu face ca acesta sa reziste la socuri mecanice.

Acest difuzor coloana este o alegere ideala pentru aplicatiile industriale si comerciale din gari, mall-uri, parcari sau fabrici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DSPPA SP255IIB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DSPPA SP255IIB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.