DSPPA KIT4BOX30W

2 770.99 lei (1 magazin)
Coloana de exterior 30W Public Adress  Perfecta pentru aplicatii de exterior pentru un sunet curat. Difuzor coloana de exterior, rezistent la apa cu transformator 70v/100v pentru transmisie audio pe distanta lunga.  Este un difuzor din plastic ABS cu grila din aluminiu pentru a evita ruginirea. Este destinata montajului in exterior si are o durata lunga de viata.  Sensitivitatea crescuta si sunetul clar o recomanda. Se monteaza usor pe suportul de montaj ...

Descriere


DSPPA KIT4BOX30W

Coloana de exterior 30W Public Adress 

Perfecta pentru aplicatii de exterior pentru un sunet curat. Difuzor coloana de exterior, rezistent la apa cu transformator 70v/100v pentru transmisie audio pe distanta lunga. 

Este un difuzor din plastic ABS cu grila din aluminiu pentru a evita ruginirea. Este destinata montajului in exterior si are o durata lunga de viata. 


Sensitivitatea crescuta si sunetul clar o recomanda. Se monteaza usor pe suportul de montaj din pachet. Este perfecta pentru parcari, autogari, statii de tren, fabrici, etc. 

 

Mixer amplificator 6 zone 120W

Mixer amplificator 6 zone 120W cu player multimedia si FM. Este un mixer pentru sisteme de adresare publica. Integreaza 3 surse audio USB, SD si FM impreuna cu 6 canale. Are doua intrari de microfon si 3 intrari auxiliare.  

Microfonul 1 este privit cu prioritate si include functie de mute.  

Basul, inaltele si volumul general pot fi controlate. 

Include protectie completa la scurt circuit si protectie termica. 

Amplificatorul se poate folosi cu succes pentru sonorizare conferinta, sonorizare supermarket, sonorizare biserica, sonorizare scoala, restaurant, etc. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DSPPA KIT4BOX30W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DSPPA KIT4BOX30W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.