Drone Pit Stop Protectii elice DJI Phantom 4 (Alb)

59.99 lei
(1 magazin)
Nicio persoana care piloteaza drone nu este imuna la accidentele legate de elice, iar consecintele pot fi oricare, de la distrugerea totala a dronei si pana la ranirea fizica a unor persoane. Daca accidentul are loc intr-un loc aglomerat, este posibil sa loviti persoanele prezente sau chiar sa le raniti. Acestea sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa utilizati protectii pentru elice atunci cand utilizati o drona, indiferent de cata experienta aveti in acest domeniu. Special l ...

Descriere


Drone Pit Stop Protectii elice DJI Phantom 4 (Alb)

Nicio persoana care piloteaza drone nu este imuna la accidentele legate de elice, iar consecintele pot fi oricare, de la distrugerea totala a dronei si pana la ranirea fizica a unor persoane. Daca accidentul are loc intr-un loc aglomerat, este posibil sa loviti persoanele prezente sau chiar sa le raniti. Acestea sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa utilizati protectii pentru elice atunci cand utilizati o drona, indiferent de cata experienta aveti in acest domeniu. Special la aceste protectii, este faptul ca se pot monta / demonta foarte rapid si usor . Este nevoie doar la prima utilizare de aproximativ 5-10 minute, pentru a instala adaptoarele necesare, apoi totul se face rapid. Protectiile pentru elice sunt realizate dintr-un plastic special, foarte rezistent. Totusi, indiferent de rezistenta acestuia, daca loviti drona in mod repetat, si aceste protectii vor ceda.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Drone Pit Stop Protectii elice DJI Phantom 4 (Alb) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Drone Pit Stop Protectii elice DJI Phantom 4 (Alb) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.