Drone Pit Stop Protectie elice si tren aterizare DJI Spark

49.99 lei (1 magazin)
Bucurati-va de experienta dvs cu drona DJI Spark! Imaginati-va distractia de care veti avea parte atunci cand veti zbura drona si nu veti fi stresat in mod constant in legatura cu posibilele daune. Aceste protectii pentru elice sunt esentiale si va vor ajuta sa economisiti o multime de timp si bani cu eventualele reparatii. Decolati si aterizati cu incredere Este aproape imposibil sa evitati complet murdaria, iarba inalta, nisipul sau pietrele atunci cand aterizati drona. Aceste picioa ...

Descriere


Drone Pit Stop Protectie elice si tren aterizare DJI Spark

Bucurati-va de experienta dvs cu drona DJI Spark! Imaginati-va distractia de care veti avea parte atunci cand veti zbura drona si nu veti fi stresat in mod constant in legatura cu posibilele daune. Aceste protectii pentru elice sunt esentiale si va vor ajuta sa economisiti o multime de timp si bani cu eventualele reparatii. Decolati si aterizati cu incredere Este aproape imposibil sa evitati complet murdaria, iarba inalta, nisipul sau pietrele atunci cand aterizati drona. Aceste picioare de extensie sunt singurele remedii pentru toate cele de mai sus, care va vor ajuta sa pastrati componentele cele mai delicate si mai sensibile de pe drona DJI Spark in conditii de siguranta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Drone Pit Stop Protectie elice si tren aterizare DJI Spark de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Drone Pit Stop Protectie elice si tren aterizare DJI Spark sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.