Drone Pit Stop Protectie elice cu picioare aterizare incluse DJI Spark

49.99 lei (1 magazin)
Montare rapida – montati si demontati protectiile in doar cateva secunde. Protectie si siguranta – daca detineti o drona DJI Spark, nu zburati niciodata fara aceste protectii, nu numai ca veti fi protejati atunci cand drona scapa de sub control, dar veti fi si scutiti de reparatii costisitoare. Usoare – protectiile de elice si picioarele de aterizare sunt usoare si discrete si nu vor afecta in niciun fel performanta de zbor sau senzorii dronei. Fara unelte – nu aveti nevoie de ...

Descriere


Drone Pit Stop Protectie elice cu picioare aterizare incluse DJI Spark

Montare rapida – montati si demontati protectiile in doar cateva secunde. Protectie si siguranta – daca detineti o drona DJI Spark, nu zburati niciodata fara aceste protectii, nu numai ca veti fi protejati atunci cand drona scapa de sub control, dar veti fi si scutiti de reparatii costisitoare. Usoare – protectiile de elice si picioarele de aterizare sunt usoare si discrete si nu vor afecta in niciun fel performanta de zbor sau senzorii dronei. Fara unelte – nu aveti nevoie de niciun fel de unelte pentru a instala aceste produse, se fixeaza foarte simplu cu mana.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Drone Pit Stop Protectie elice cu picioare aterizare incluse DJI Spark de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Drone Pit Stop Protectie elice cu picioare aterizare incluse DJI Spark sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.