Drone Pit Stop Landing gear si placa de protectie gimbal pentru DJI phantom 4 (Alb)

49.99 lei (1 magazin)
Landing gear-ul de protectie este un accesoriu foarte util pentru drone, mai ales atunci cand nu le stapaniti foarte bine. Va ajuta la aterizare, protejand camera si drona in sine. Placa de protectie gimbal este realizata 100% din fibra de carbon. Nu este numai flexibila, este si foarte puternica si durabila, usoara si nu va interfera cu zborul sau imaginile pe care le inregistrati. ...

Descriere


Drone Pit Stop Landing gear si placa de protectie gimbal pentru DJI phantom 4 (Alb)

Landing gear-ul de protectie este un accesoriu foarte util pentru drone, mai ales atunci cand nu le stapaniti foarte bine. Va ajuta la aterizare, protejand camera si drona in sine. Placa de protectie gimbal este realizata 100% din fibra de carbon. Nu este numai flexibila, este si foarte puternica si durabila, usoara si nu va interfera cu zborul sau imaginile pe care le inregistrati.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Drone Pit Stop Landing gear si placa de protectie gimbal pentru DJI phantom 4 (Alb) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Drone Pit Stop Landing gear si placa de protectie gimbal pentru DJI phantom 4 (Alb) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.