Dr. Hauschka Med Sensitive Pastă de dinți 75 ml

de la 20.50 lei (2 magazine)
Dr. Hauschka Med 75 ml Descrierea produsului Faceți cunoștiință cu produsele iconice ale brandului german Dr. Hauschka, care s-au făcut cunoscute în întreaga lume datorită puterii lor de regenerare a pielii. Brandul face parte din pionierii produselor cosmetice naturale încă de la înființarea sa în 1967, iar până în ziua de azi veți găsi în produsele lor doar extracte din plante, uleiuri și ceară selectate cu aten ...

Descriere


Dr. Hauschka Med Sensitive Pastă de dinți 75 ml

Dr. Hauschka Med 75 ml

Descrierea produsului

Faceți cunoștiință cu produsele iconice ale brandului german Dr. Hauschka, care s-au făcut cunoscute în întreaga lume datorită puterii lor de regenerare a pielii. Brandul face parte din pionierii produselor cosmetice naturale încă de la înființarea sa în 1967, iar până în ziua de azi veți găsi în produsele lor doar extracte din plante, uleiuri și ceară selectate cu atenție. Filozofia brandului Dr.Hauschka este că singura cale de a avea o piele frumoasă este prin natura pură . Urmați această cale şi ajutaţi-vă pielea să-şi regăsească frumusețea și abilitatea naturală de auto-vindecare.

Accesul holistic al pielii dupa Dr. Hauschka

Fondatorul Dr.Rudolf Hauschka a pus bazele companiei WALA Heilmittel în anii ´30 care se axa pe producerea de medicamente naturiste homeopate. Câţiva ani mai târziu Dr.Hauschka începe să aibă aceeaşi idee în legătură cu îngrijirea pielii care avea se se axeze pe acelaşi principiu: abordare holistică şi ingrediente pur naturale. În realizarea acestei idei l-a ajutat experta în îngrijirea pielii Elisabeth Sigmund iar în anul 1967 au introdus pe piaţă linia cosmetică denumită Heilende Kosmetik nach Elisabeth Sigmund (cosmetice naturiste de Elisabeth Sigmund). Mai târziu prezentându-se sub numele de Dr.Hauschka.

Pielea se poate îngriji singură. Vom arăta cum

După mai bine de 50 de ani pe piață, Dr.Hauschka rămâne fidel principiilor sale originale. Respectă pielea și ritmul său natural zilnic. Susține pielea în diferite etape ale vieții iar prin extractele naturale pe care le conţine, o învață, cum să facă față propriilor probleme. Stimulează echilibrul sănătos și menține armonia pielii. Toate datorită cunoştiinţelor, dragostei faţă de natură şi selecţionarea atentă a ingredientelor Bio din întreaga lume.

Produse naturiste Dr. Hauschka

În ziua de astăzi în portofoliul brandului Dr.Hauschka găsiţi peste 100 de produse calitative pentru îngrijirea feţei, părului şi corpului, cosmetice decorative şi produse pentru protecţie solară. Niciun produs nu conține parfumuri sintetice, conservanți, siliconi, PEG sau uleiuri minerale, de asemenea niciun produs nu a fost testat pe animale. Dr. Hauschka nu dezvoltă produse cosmetice naturale, doar fiindcă este la modă. Dr. Hauschka produce cosmetice pe calea sigură şi reuşeste să aibă succes

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dr. Hauschka Med Sensitive Pastă de dinți 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dr. Hauschka Med Sensitive Pastă de dinți 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.