Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml

Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml
imagine exemplificativa

Evolutie pret
28.49 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml


Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor. Introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator.Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale.Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansata, care permite descongestionarea si curatarea delicata a narilor, evitand contaminarea si disconfortul, in timp ce echilibreaza si ofera confort respirator imediat. Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice pozitie. Pulverizatorul sau ergonomic este creat special pentru narile mici ale bebelusilor.

Mod de utilizare: 

Introduceti usor duza in nara bebelusului. Apasati scurt pe pulverizator. Lasati excesul de solutie sa se scurga. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale. Repetati procedura la cealalta nara. Folositi ca produs de igiena nazala, pulverizand după caz.

Forma de prezentare: 50 ml
 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dr. Hart Spray cu apa de mare pentru copii, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]