Dovetail Games Train Sim World 2020 Collector s Edition PC

Porniți intr-o noua calatorie! Train Sim World 2020: Collector's Edition este un simulator imersiv pentru prima persoană, perfect pentru toată lumea, cu o interactivitate completă, detalii precise pe locos, rutele din lumea reală și potențial de joc nelimitat. Bucurați-vă de sute de scenarii, orare și locuri de muncă cu noua caracteristică Journey. Cu 24 de ore de joc pe fiecare rută. Explorați locomotivele incredibil de precise și o colecție de trasee iconice din lumea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dovetail Games Train Sim World 2020 Collector s Edition PC

Porniți intr-o noua calatorie! Train Sim World 2020: Collector's Edition este un simulator imersiv pentru prima persoană, perfect pentru toată lumea, cu o interactivitate completă, detalii precise pe locos, rutele din lumea reală și potențial de joc nelimitat. Bucurați-vă de sute de scenarii, orare și locuri de muncă cu noua caracteristică Journey. Cu 24 de ore de joc pe fiecare rută. Explorați locomotivele incredibil de precise și o colecție de trasee iconice din lumea reală a Germaniei. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dovetail Games Train Sim World 2020 Collector s Edition PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dovetail Games Train Sim World 2020 Collector s Edition PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.