Dovetail Games Train Sim World 2 Rush Hour Deluxe Edition PS5

Descrierea Produsului: Fiti in control,pe măsură ce peroanele se umplu de pasageri și traficul feroviar crește pentru a satisface cererea tot mai mare, începe ora de vârf. Preia controlul trenurilor aglomerate și navighează prin rețeaua aglomerată, fiind verificat în permanență de semnale în timp ce îți croiești drum prin stație după stație si luptă pentru a respecta timpul și a evita întârzierile costisitoare cu T ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dovetail Games Train Sim World 2 Rush Hour Deluxe Edition PS5

Descrierea Produsului:

Fiti in control,pe măsură ce peroanele se umplu de pasageri și traficul feroviar crește pentru a satisface cererea tot mai mare, începe ora de vârf.

Preia controlul trenurilor aglomerate și navighează prin rețeaua aglomerată, fiind verificat în permanență de semnale în timp ce îți croiești drum prin stație după stație si luptă pentru a respecta timpul și a evita întârzierile costisitoare cu Train Sim World 2: Rush Hour.

Coridorul de Nord-Est: Boston  Providence, deschis în 1834 și este printre primele căi ferate din Statele Unite. Acum este partea nordică a celebrului Coridor de Nord-Est și cea mai aglomerată și mai rapidă cale ferată de pasageri din Statele Unite, transportând navetiștii pe cei 49 de mile dintre cele două capitale de stat.



 Linia principală Brighton, cu o lungime de 50 de mile, leagă Londra de coasta sudică a Marii Britanii. Finalizată în 1841, aceasta deservește în prezent navetiștii care călătoresc spre Londra și la nivel internațional prin aeroportul Gatwick din Londra cu trenurile sale dedicate, fără oprire.

Urcați-vă în renumitul DB BR 406 ICE 3M și conduceți pasagerii cu viteze de până la 250 km/h în timp ce alergați între Köln și Aachen pe această linie interurbană germană.

 Bucură-te de o putere epică cu CSX AC4400CW. Transportați marfă prin Munții Allegheny, luptând cu aderența pe una dintre cele mai abrupte pante din Statele Unite.



Caracteristici:

 - Noul sistem de pasageri de pe rutele de la ora de vârf adaugă o mai mare varietate de pasageri și crește volumul de pasageri la orele de vârf pentru a recrea senzația de oră de vârf.
 - Fiți creativi și adăugați o notă personală locomotivelor dvs. cu acest instrument ușor de utilizat care vă oferă puterea de a vă proiecta propriile livree personalizate.
 - Creează-ți propriile scenarii, acest instrument îți oferă libertatea de a conduce ce vrei, unde vrei, când vrei.
- Începeți o nouă Călătorie pe fiecare rută pentru a explora mai mult de 24 de ore de joc, cu scenarii, servicii și multe altele de finalizat.
 - Învață tot ce ai nevoie pentru a lua calea șinelor cu tutoriale detaliate pentru fiecare locomotivă din Rush Hour. Stăpânește-le pe fiecare dintre ele pentru a respecta programul.
- Urmărește și împărtășește-ți progresul cu statisticile online, cu Jurnalul de bord al șoferului pentru a-ți revizui performanța și cu Fotografii de tren pentru a surprinde momentele tale preferate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dovetail Games Train Sim World 2 Rush Hour Deluxe Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dovetail Games Train Sim World 2 Rush Hour Deluxe Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.